Uw organisatie heeft besloten concreet aan de slag te gaan met het verminderen van het energieverbruik van uw installaties en gebouwen. Belangrijk is om te weten of het huidige verbruik binnen de benchmark valt. IRS+ kan dit voor u onderzoeken en bepalen. Daarnaast kan IRS+ eveneens onderzoeken of de huidige installaties bij vervanging in aanmerking komen voor energetisch efficiëntere installaties.

70% van de gebouwen in Nederland (Bron: TNO) gebruiken meer energie dan nodig is voor hun reguliere functie. Dit komt voornamelijk doordat dit installaties niet zijn afgestemd op het gewenste gebruik van het gebouw, de regelinstallatie niet regelt zoals hij zou moeten regelen, omdat bepaalde onderdelen zelfs helemaal niet ingeregeld zijn of een andere reden.

Energiemonitoring is met de uitrol van slimme meters steeds eenvoudiger te realiseren. Met de meetresultaten kunnen eenvoudig analyses en aanbevelingen worden gedaan ten aanzien van de installaties en het gebruik er van. De volgende stap hierin is actief energiemanagement gaan voeren. IRS+ kan uw organisatie in beide stappen professioneel begeleiden. Wat betekent 13% energiebesparing voor uw organisatie?  

Gegarandeerd resultaat
Met slagvaardige kennis en kunde garanderen wij u dat de oplossing voor uw energievraagstukken nabij is. Hebt u behoefte aan advies? Neem dan contact op met IRS+. Geen moeilijke en vermoeiende presentaties. Wij leggen u in begrijpbare taal uit wat de mogelijk- en onmogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen realiseren. Met onze methodieken, adviezen en bemiddeling garanderen wij u te komen tot het meest voordelige verbruik en houden deze vervolgens beheersbaar.

Onderzoek en training
Indien u bereid bent te investeren in middelen verzekeren wij u nog grotere besparingen. Onderzoek naar mogelijke subsidies regelen wij. Ook verzorgen wij regelmatig masterclasses, onder andere binnen gemeenten, om gebouwverantwoordelijken te helpen bij hun dagelijkse verantwoording op het gebied van energiemanagement. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt altijd contact met ons opnemen via info@irsplus.nl.

Energiebeheer & Energiemanagement van IRS+ is goed voor uw financiële budget, uw bedrijfsimago en voor het milieu.

IRS+ u bespaart en beheerst gegarandeerd!