De juiste persoon op de juiste plek. Een gevleugelde uitspraak. Hoe wordt de vacature vervuld? Tijdelijk, vast of via detachering? De keuze is aan u.

Mogelijk heeft u intern een kandidaat die aan het gewenste niveau kan voldoen. Vaak is ontwikkeling van de compenties hierin een must. Met de juiste coaching, begeleiding of training kunnen beide partijen het gewenste effect behalen. Geen ‘gaten’ vullen, maar bewuste en overwogen keuzes maken.

IRS+ kan u, als werkgever, ondersteunen in het vinden van de geschikte persoon voor dé juiste plek. Of dit nu intern of extern is. Met name in het facilitaire en technische gebied kunnen wij voor u werven. Van uitvoerend tot management niveau. IRS+ gaat voor de perfecte match. Het gaat om de klik tussen werkgever en werknemer om de ambities en taken tot een succes te maken. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) kandidaat of heeft u andere vragen op dit vakgebied? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

IRS+ is er ook voor sollicitanten
Bent u op zoek naar een (nieuwe) uitdaging of een carièrrestap? Stuur dan uw CV naar ons toe. Wij spreken daarna met u af, wanneer het u schikt, om er zeker te zijn wat u wil en wat u zeker niet wil. IRS+ zoekt ook voor u de beste match.

IRS+ mensenwerk!