Gezocht! Beheertechnicus
Vacature informatie

Kartrekker bij wie contracten in goede handen zijn
Als beheertechnicus bij IRS+ ben je een echte kartrekker. De maintenancecontracten en de buitencontractuele werkzaamheden van onze klanten zijn bij jou dan ook in goede handen. Je ziet toe op de juiste uitvoering van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Kwaliteit staat bij jou voorop en je verliest het belang van de klant niet uit het oog. Je onderhoudt klantencontact op locatie en adviseert waar nodig over de voortgang. Je stuurt monteurs aan, en ziet toe op de naleving van kwaliteitsprocedures en andere richtlijnen. Je stelt offertes op, en maakt een planning voor de inzet van mensen en middelen. Dit doe je in overleg met werkvoorbereider/contractbeheerder.

Wat vragen wij?
Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau afgerond en tenminste 5- 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties. Als medewerker van IRS+ ben je klantgericht en toon je initiatief. Omdat het hier gaat om een zelfstandige functie bij verschillende opdrachtgevers ben in staat goed te plannen en te organiseren, kun je makkelijk communiceren, ben je flexibele en resultaat gericht.

Wat bieden wij?
IRS+ heeft veel waardering van zijn medewerkers omdat we veel van ze vragen en verwachten. Daar tegenover staat een concurrerend salaris, intensieve begeleiding, een persoonlijk opleidingsplan, technisch inhoudelijke ondersteuning en coaching.

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Na een telefonische kennismaking volgt er een persoonlijk gesprek bij IRS+. Daarna wordt je geïntroduceerd bij onze klant. Tenslotte zal er een dienstverband volgen bij IRS+ of bij een van onze klanten.

Voor meer informatie ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Ron van der Sluis, telefoon 06-15025113

Solliciteer Nu