Uw opdrachtgever verwacht dat uw organisatie volgens afspraak een overeengekomen dienst of product levert. In de continu veranderende marktsituatie wilt u dit met een kortere reactietijd en de meest haalbare kwaliteit tegen lage kosten realiseren.

Een optimale prestatie van de structurele bedrijfsprocessen als productie, voorraadbeheer en administratie is dan ook bepalend voor de servicegerichtheid van uw organisatie.

De strategie ligt hieraan ten grondslag. Gaat u voor kostenleiderschap? Of voor een gedifferentieerde strategie? Of handhaaft u bij voorkeur een focusstrategie? Is kwaliteit van uw product het meest belangrijk of staat u graag dicht bij u klant? Deze vragen roepen verschillende werkwijzen op. Wij praktiseren liever deze theorieën, want IRS+ gaat voor het resultaat. Wij analyseren de huidige situatie en werken samen met u naar de gewenste situatie. Samen met u kijken wij waar de prestatieverbetering binnen uw organisatie moet liggen.

Wij zijn hét bedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van bedrijven bij het implementeren en borgen van een Excellente bedrijfsvoering. Dit gaat met behulp van bedrijfskundig bewezen methoden en technieken. Van ‘overleven’ naar ‘excelleren’. Van ‘strategie’ naar ‘uitvoering’.