IRS+ B.V. is een onafhankelijk technisch advies-, project- en managementbureau in alle facetten van gebouwgebonden techniek. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers onder andere met technisch advies, projectmanagement, verduurzaming, engineering, beleidskeuzes, interim management, aanbestedingen, klimaatonderzoeken, conditiebepalingen (NEN2767) en directievoering. In alle technische- en managementfases in de levenscyclus van gebouwen ontzorgt IRS+ haar opdrachtgevers. Voor opdrachtgevers die in eigen beheer werkzaamheden uitvoeren detacheren wij ook onze specialisten.

Onze Missie
Wij zijn een betrouwbare, innovatieve en ontzorgende dienstverlener in het ondersteunen van bedrijven in het operationeel, tactisch en strategisch beheren van gebouwen en alle daarbij bijbehorende technische onderdelen en processen. Wij denken in oplossingen en vanuit de gedachte van “total cost of ownership”. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en leveren toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers.

Onze Visie
De vanzelfsprekende specialist zijn in ondersteunende diensten op het gebied van technisch beheer & onderhoud en technisch vastgoedmanagement in al zijn facetten.

Ons dienstenpallet
– Projectmanagement en interimmanagement
– Advisering in onderhoud, prestatiecontracten en aanbestedingen
– Installatie-inspecties, quick scans en conditiebepalingen (NEN2767)
– Energiebesparing, -management en -beheer (CO2-reductie)
– Klimaat- en comfortonderzoek van gebouwen
– Installatie(besparings)ontwerpen, bestekken, programma’s van eisen en advies
– Coaching van bijvoorbeeld gebouwverantwoordelijken en facilitair managers
– Life Cycle Costing
– Detachering van professionals

 

 

Energiek in management en techniek, de beste mensen voor de beste bedrijven.

IRS+        Ambitie + Visie + Strategie = Succes!