Gezocht! Engineer Elektrotechniek
Vacature informatie

Goede vaklieden zijn schaars dat is ook wat onze klanten beseffen. Binnen de verschillende projecten hebben zij doorlopend behoefte aan technische valspecialisten die in staat zijn de vraag van de klant te doorgronden en te vertalen naar concrete uitvoeringsoplossingen.
Binnen deze functie zet je al je vakkennis en ervaring in bij het geven van adviezen over uiteenlopende technische vraagstukken. Daarnaast Je hebt een brede oriëntatie op techniek, waardoor je gemakkelijk alternatieve oplossingen voor problemen kunt bedenken. Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak en risico’s. Voor het uitwerken van programma’s van eisen, het opstellen van begrotingen en het coördineren van het calculatieproces neem je vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid. Je overlegt veelvuldig met je collega’s, je coacht een aantal medewerkers en neemt deel aan projectteambesprekingen. Voor jou gaat duidelijkheid boven alles. Of het nu gaat om leveranciers, externe of interne klanten: jij zorgt ervoor dat de afspraken helder zijn.

Wat vragen wij?
Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau afgerond en tenminste 5-10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties. Als medewerker van IRS+ ben je klantgericht en toon je initiatief

Wat bieden wij?
IRS+ heeft veel waardering van zijn medewerkers omdat we veel van ze vragen en verwachten. Daar tegenover staat een concurrerend salaris, intensieve begeleiding, een persoonlijk opleidingsplan, technisch inhoudelijke ondersteuning en coaching.
Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Na een telefonische kennismaking volgt er een persoonlijk gesprek bij IRS+. Daarna wordt je geïntroduceerd bij onze klant. Tenslotte zal er een dienstverband volgen bij IRS+ of bij een van onze klanten.

Voor meer informatie ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Ron van der Sluis, telefoon 06-15025113

Solliciteer Nu