Gezocht! Lead engineer Noord Holland
Vacature informatie

LEAD ENGINEER

Functie:
Voor een van Nederlands toonaangevende technische dienstverlener zijn we op zoek naar een Lead Engineer. Deze technische professionalkomt in aanraking met veel verschillende klanten, projecten en wensen. Kortom een zeer gevarieerde functie waarin je veel mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen.

Werkzaamheden:
Functionaris is verantwoordelijk voor het analyseren van complexe opdrachten en/of minder duidelijk geformuleerde technische wensen van klanten. Daarnaast adviseert de lead engineer bij het oplossen van (fundamentele) technische problemen.
De lead engineer is ook verantwoordelijk voor het maken van basisontwerpen en het vastleggen van de relevante gegevens en specificaties ten behoeve van calculaties, offertes, en opdracht op
elektrotechnische/instrumentatie gebied.
Tenslotte is de lead engineer ook verantwoordelijk voor het co├Ârdineren van het engineeringproces qua techniek, tijd en budget.
Kortom een zeer veelzijdige en uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is.

Eisen:
Voor deze vacature vragen we kandidaten met minimaal een HBO opleiding richting elektrotechniek en ervaring met Autocad.
Daarnaast heb je kennis van instrumentatie en van laagspanningsverdelers.
Je bent in staat bestekken in interpreteren en te vertalen naar ontwerp. Een PID lezen is voor jou in dit kader geen probleem.

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Na een telefonische kennismaking volgt er een persoonlijk gesprek bij IRS+. Daarna wordt je geïntroduceerd bij onze klant. Tenslotte zal er een dienstverband volgen bij IRS+ of bij een van onze klanten.

Voor meer informatie ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Ron van der Sluis, telefoon 06-15025113

 

 

Solliciteer Nu