Gezocht! Senior Technician
Regio Amsterdam
Vacature informatie

Ben jij het technisch geweten van de installatie?
Voor jou heeft de techniek geen geheimen. Binnen de gebouwgebonden installatietechniek heb je veel ervaring opgedaan in het beheren, bedienen en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige voorzieningen in de gebouwinstallatie. Als senior technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden, controleren van de regeltechnische installaties en het signaleren van afwijkingen. Daarnaast voer je schakelwerkzaamheden uit in overleg met de laagspanningsdeskundige, neem je veiligheidsmaatregelen en repareer je elektrotechnische installaties en leidingen. Natuurlijk hoort een deugdelijke administratie en correcte omgang met de klant eveneens bij de functie. De senior Technician is ook degene die meedenkt over de onderhoudsplannen etc.

Wat vragen wij?
Voor deze vacature vragen wij kandidaten met minimaal een MTS-E opleiding of gelijkwaardig, klimaattechniek A,B en C. STEK is een pr├ę. Je hebt actuele kennis op het gebied van onder andere NEN 1010, regeltechniek/meetregelsysteem, gebouwbeheerssysteem etc. Om deze functie goed te vervullen heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en kennis van Engelse taal in woord en geschrift. Tenslotte ben je bevoegd en competent om te werken met ATEX en EVD (NEN3140).

Wat bieden wij?
IRS+ heeft veel waardering van zijn medewerkers omdat we veel van ze vragen en verwachten. Daar tegenover staat een concurrerend salaris, intensieve begeleiding, een persoonlijk opleidingsplan, technisch inhoudelijke ondersteuning en coaching.

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Na een telefonische kennismaking volgt er een persoonlijk gesprek bij IRS+. Daarna wordt je geïntroduceerd bij onze klant. Tenslotte zal er een dienstverband volgen bij IRS+ of bij een van onze klanten.

Voor meer informatie ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Ron van der Sluis, telefoon 06-15025113

Solliciteer Nu