Gezocht! Service technicus koeling
Vacature informatie

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn de toverwoorden als we bij deze vacature. Voor onze relaties ben je zelfstandig aan de slag op verschillende locaties. We kunnen jou als het ware wel op pad sturen voor een boodschap. Je gebruikt je talent om complexe gebouwgebonden koelinstallaties te onderhouden. Daarnaast heb je ook een adviserende rol bij klanten en collega’s op technisch gebied. Binnen deze functie heb je de vrijheid om je eigen planning en tijdsindeling te maken.

Wat vragen wij?
Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau afgerond en tenminste 5- 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties. Als medewerker van IRS+ ben je klantgericht en toon je initiatief. Omdat het hier gaat om een zelfstandige functie bij verschillende opdrachtgevers ben in staat goed te plannen en te organiseren, kun je makkelijk communiceren, ben je flexibele en resultaat gericht.

Wat bieden wij?
IRS+ heeft veel waardering van zijn medewerkers omdat we veel van ze vragen en verwachten. Daar tegenover staat een concurrerend salaris, intensieve begeleiding, een persoonlijk opleidingsplan, technisch inhoudelijke ondersteuning en coaching.

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Na een telefonische kennismaking volgt er een persoonlijk gesprek bij IRS+. Daarna wordt je geïntroduceerd bij onze klant. Tenslotte zal er een dienstverband volgen bij IRS+ of bij een van onze klanten.

Voor meer informatie ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Ron van der Sluis, telefoon 06-15025113

Solliciteer Nu