Gezocht! Werkvoorbereider
Vacature informatie

Regelneef die voorwaarden schept voor uitvoering
Jij weet dat een goede voorbereiding het halve werk is. Onze klanten beseffen dat ook als geen en ander en geven bij ons de behoefte aan voor een goede werkvoorbereider. Bij IRS+ is de werkvoorbereiders functie erg divers. Bij het enen project zit je meer op de engineering en calculatie terwijl op het andere project meer planning en advies komt kijken. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en logistieke problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Wat vragen wij?
Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau afgerond en tenminste 1- 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties. Als medewerker van IRS+ ben je klantgericht en toon je initiatief. Daarnaast ben je in staat om goed samen te werken, kun je plannen en organiseren en ben je goed in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.

Wat bieden wij?
IRS+ heeft veel waardering van zijn medewerkers omdat we veel van ze vragen en verwachten. Daar tegenover staat een concurrerend salaris, intensieve begeleiding, een persoonlijk opleidingsplan, technisch inhoudelijke ondersteuning en coaching.

Hoe ziet de sollicitatie procedure eruit?
Na een telefonische kennismaking volgt er een persoonlijk gesprek bij IRS+. Daarna wordt je geïntroduceerd bij onze klant. Tenslotte zal er een dienstverband volgen bij IRS+ of bij een van onze klanten.

Voor meer informatie ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Ron van der Sluis, telefoon 06-15025113

Solliciteer Nu